Izvođenje

White leaf
Grass

Izvođenje radova je sledeći korak nakon projektovanja i to postupak pri kojem ideje prelaze u stvarnost. Neophodno je ispoštovati sva pravila struke kako bi radovi bili najoptimalnije izvedeni. Rad sa živim materijalom – biljkama, čini specifičnost struke i izvođenje mnogo odgovornijim.

Postoji mogućnost da se koriste odrasle sadnice drveća i žbunja, što omogućava da zelena površina veoma brzo u punom sjaju prikaže zamisao projektanta, ali u većini slučajeva treba računati da je biljkama potrebno neko vreme da razrastu.

Kad bi se investicija isplatila, najbolje je da radove izvodi odgovorni izvođač radova, odnosno osoba sa odgovarajućim iskustvom što dokazuje posedovanjem licence.

Delatnost pejzažnog arhitekte sa licencom 474Odgovorni izvođač radova na pejzažnom uređenju slobodnih prostora je:

Naša stručna ekipa za izvođenje radova na terenu predana je stvaranju izuzetnih prostornih rešenja koja prožimaju izvođenje radova s preciznim planiranjem i estetskim izražajem.

Dobrodošli u galeriju naših impresivnih projekata izvođenja radova na terenu! Sa stručnjacima posvećenim izuzetnosti u realizaciji, naš tim pruža visokokvalitetne izvođačke usluge koje proizilaze iz preciznog planiranja i estetskog dizajna. Svaki naš projekt odražava našu posvećenost pružanju izvanrednih radova koji kombinuju funkcionalnost s vizualnim apelom. Pregledajte našu galeriju kako biste otkrili raznolike projekte, svaki odražava pažljivo izvođenje radova koje karakteriše profesionalnost i stručnost našeg tima.