Projektovanje

White leaf
Grass

Projektovanje zelenih površina

Delatnost diplomiranog pejzažnog arhitekte sa licencom 373 – Odgovorni projektant za pejzaznoarhitektonsko uređenje slobodnih prostora, regulisane Zakonom o planiranju i izgradnji (Službeni glasnik Republike Srbije br. 72/09, 81/09, 64/10 i 24/11) je:

Izrada projekta pejzažnoarhitektonskog uređenja otvorenih prostora, kao što su parkovi, gradski vrtovi, otvoreni rekreativni prostori, šetališta, izletišta, pjacete i trgovi, otvoreni prostori stambenih blokova, hotelski vrtovi, dvorišta škola, bolnica, dečijih i sl. ustanova, zaštitni pojasevi, zelenilo saobraćajnica, groblja, botanički i zoo-vrtovi, krovni vrtovi, kućni vrtovi, projekti biodekoracija enterijera i sl. U okviru navedenih tipova prostora projekti podrazumevaju:

Oblikovanje reljefa-nivelacije terena, komunikacija i rešavanje površinske drenaže;

U saradnji sa kolegma drugih inženjerskih struka moguća je izrada i projekata saobraćajnih površina, saobraćajne signalizacije, sinhron plana, arhitektonskih projekata i konstrukcije i statističkih proračuna, elektro projekta spoljne rasvete, ViK projekta navodnjavanja i drenaže

Projektovanje javnih objekata

Projektovanje javnih objekata zahteva pažljivo balansiranje estetike, funkcionalnosti i održivosti kako bi se stvorilo inkluzivno i inspirativno okruženje koje služi zajednici.

Projektovanje stambenih i poslovnih objekata

Projektovanje stambenih i poslovnih objekata predstavlja izazovno usklađivanje privatnih potreba sa zahtevima poslovnog okruženja, uz fokus na inovativnom dizajnu, efikasnosti prostora i udobnosti korisnika.

Projektovanje poslovnih i komercijlnih objekata

U procesu projektovanja poslovnih i komercijalnih objekata, naglasak je na stvaranju prostora koji podstiče produktivnost, pruža funkcionalnost za poslovne potrebe i istovremeno pruža dobrodošlo iskustvo posetiocima, odražavajući viziju i vrednosti brenda.

Projektovanje zelenih površina na industrijskim i infrastrukturnim objektima

Projektovanje zelenih površina na industrijskim i infrastrukturnim objektima zahteva inovativan pristup kako bi se integrisala održiva vegetacija u urbano okruženje, pružajući ne samo estetsku vrednost, već i doprinoseći ekološkoj održivosti i poboljšanju kvaliteta života.

LEED objekti

LEED objekti su zgrade koje su sertifikovane prema LEED standardima, što znači da su projektovane i izgrađene uz visoke standarde održivosti, uključujući efikasnost energije, upravljanje resursima i kvalitet unutrašnjeg prostora.

Konkursi

Konkursi su javna ili privatna takmičenja koja pozivaju pojedince ili timove da predstave svoje ideje, projekte ili rešenja u određenoj oblasti. Najbolji predlozi se nagrađuju, a konkursi služe kao platforma za podsticanje kreativnosti, inovacija i takmičenja.

Naša stručna ekipa posvećena je projektovanju zelenih površina koje ističu harmoniju prirodnog okoliša i estetske privlačnosti.

Dobrodošli u galeriju naših izvanrednih projekata projektovanja zelenih površina! S posvećenošću prema očuvanju prirode i umjetničkom pristupu, naš tim stručnjaka kreira inovativna rešenja koja prožimaju funkcionalnost s estetikom. Svaki naš projekt odražava posvećenost stvaranju održivih i inspirativnih zelenih prostora, prilagođenih potrebama i željama naših klijenata. Proučite našu galeriju kako biste otkrili raznolike pejzaže koji su plod naše stručnosti i strasti prema očuvanju prirodne lepote.